Саниран дефект на секундарна дистрибутивна мрежа кај ТЦ Лептокарија

Саниран е дефектот на секундарна дистрибутивна топловодна мрежа кај ТЦ Лептокарија во населбата Карпош 3 и нормализирана е испораката на топлинска енергија

Екипите на ЕСМ Дистрибуција на топлина ја завршија санацијата на секундарната дистрибутивна топловодна мрежа кај ТЦ Лептокарија. По отстранување на дефектот, повторно е воспоставена нормална испорака на топлинска енергија за потрошувачите од објектите на следните адреси:

 • Партизански Одреди 62
 • Партизански одреди 64А
 • Партизански одреди 64Б
 • Партизански одреди 66А
 • Партизански одреди 66Б
 • Партизански одреди 102
 • Партизански одреди 106
 • Партизански одреди 70Б (ТЦ Алуминка)
 • Партизански одреди 70
 • Н. Русинки 0009 ( библиотека Другарче )
 • Н.Русински 3
 • Н. Русинки 3А
 • Н. Русински 3Б

 

Со почит,

ЕСМ Снабдување со топлина ДООЕЛ Скопје

Архива на известувања

Сите права се задржани. ЕСМ снабдување со топлина 2022