Прекин на испораката на топлинска енергија кај дел од потрошувачите во населбата Капиштец

ЕСМ СНАБДУВАЊЕ СО ТОПЛИНА Брзо Плаќање Најави се Регистрирај се Почетна Потрошувачи Центар за грижа за потрошувачи Начин на достава на фактури Начин на плаќање на фактури За Нас Основни податоци Јавни Набавки Известувања Регулатива Контакт Прекин на испораката на топлинска енергија кај дел од потрошувачите во населбата Капиштец Поради санација на дефект на мрежа […]