Соопштенија и Известувања

  • All Post
  • Известувања
Заврши грејната сезона 2023/2024

May 1, 2024

Jа информираме јавноста дека, согласно регулативата, грејната сезона 2023/2024 е официјално завршена за потрошувачите приклучени на системот за централно греење во градот Скопје со кој…

Повеќе

End of Content.

Сите права се задржани. ЕСМ снабдување со топлина 2022

Edit Template