Прекин на испораката на топлинска енергија кај дел од потрошувачите во населбата Капиштец

Поради санација на дефект на мрежа на ул.Загребска, денес од 10ч без греење ќе бидат:

МАЈКА ТЕРЕЗА 60

МАЈКА ТЕРЕЗА 62

АЛБЕРТ ШВАЈЦЕР 12

АЦО КАРАМАНОВ 3-А

АЦО КАРАМАНОВ 33

АЦО КАРАМАНОВ 4

АЦО КАРАМАНОВ 5-А

АЦО КАРАМАНОВ 5-Б

АЦО КАРАМАНОВ 9-А

АЦО КАРАМАНОВ 17

АЦО КАРАМАНОВ 33-А

ПЕРИША САВЕЛИЌ 5

ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ 2

ЗАГРЕБСКА 1

ЗАГРЕБСКА 4-A

ЗАГРЕБСКА 4-Б

ПАРТЕНИЈ ЗОГРАФСКИ 52

ПАРТЕНИЈ ЗОГРАФСКИ 61-A

ПАРТЕНИЈ ЗОГРАФСКИ 62

ПАРТЕНИЈ ЗОГРАФСКИ 62-А

ПАРТЕНИЈ ЗОГРАФСКИ 65

ПАРТЕНИЈ ЗОГРАФСКИ 77-A

ПАРТЕНИЈ ЗОГРАФСКИ 77-B

ПАРТЕНИЈ ЗОГРАФСКИ 79

ПАРТЕНИЈ ЗОГРАФСКИ 83

ПАРТЕНИЈ ЗОГРАФСКИ 83-А

ПАРТЕНИЈ ЗОГРАФСКИ 89

ПАРТЕНИЈ ЗОГРАФСКИ 91

ПАРТЕНИЈ ЗОГРАФСКИ 93

 

ЕСМ Дистрибуција на топлина посветено и интензивно работи за решение на прекинот на испорака кај дел од потрошувачите во населбата Капиштец. Вложуваме максимални напори да се овозможи испорака на топлинска енергија на овие потрошувачи во најбрз можен рок.

 

За дополнителни информации потрошувачите можат да се обратат во Центарот за грижа за потрошувачи на телефонските броеви (02) 3076 200 и  075400100.

Со почит,

ЕСМ Снабдување со топлина ДООЕЛ Скопј

Архива на известувања

Сите права се задржани. ЕСМ снабдување со топлина 2022

Edit Template