Пунктовите за потрошувачи работат со редовно работно време

Ги известуваме потрошувачите дека и покрај одржувањето на 30-от министерски состанок на ОБСЕ во градот Скопје, на 29 и 30 ноември 2023 година пунктовите за потрошувачи на ЕСМ Снабдување со топлина ќе работат со редовно работно време од 07:30 до 19:00 часот.

Со почит,

ЕСМ Снабдување со топлина ДООЕЛ Скопје

Архива на известувања

Сите права се задржани. ЕСМ снабдување со топлина 2022

Edit Template