Утре, пунктовите за потрошувачи во Аеродром и ГТЦ ќе работат со скратено работно време

Ги известуваме потрошувачите дека на ден 6 јануари 2024 година, пунктовите за потрошувачи на ЕСМ Снабдување со топлина кои се наоѓаат во Аеродром и ГТЦ ќе работат со скратено работно време од 8 до 12 часот. Останатите два пункта, нема да работат.

Со почит,

ЕСМ Снабдување со топлина ДООЕЛ Скопје

Архива на известувања

Сите права се задржани. ЕСМ снабдување со топлина 2022

Edit Template