Во сабота пунктовите за потрошувачи ќе работат со вообичаено работно време

Ги известуваме потрошувачите дека на ден 4 мај 2024 година, сабота, пунктовите за потрошувачи на ЕСМ Снабдување со топлина ќе работат со вообичаено работно време од 8 до 13 часот.

Со почит,

ЕСМ Снабдување со топлина ДООЕЛ Скопје

Архива на известувања

Сите права се задржани. ЕСМ снабдување со топлина 2022

Edit Template