Дефект на секундарна дистрибутивна мрежа во населбата Аеродром

Поради дефект на секундарната дистрибутивна мрежа во населбата Аеродром, без греење се објектите на следните адреси:

  • Авној 4
  • Авној 6
  • Авној 8
  • Авној 10
  • Авној 12
  • Авној 14


ЕСМ Дистрибуција на топлина интензивно работи на санирање на дефектот, со цел што поскоро да се нормализира испораката на топлина.

За повеќе информации обратете се во Центарот за грижа на потрошувачи на еден од телефонските броеви 3076 200 или 075 400 100.

Со почит,

ЕСМ Снабдување со топлина ДООЕЛ Скопје

Архива на известувања

Сите права се задржани. ЕСМ снабдување со топлина 2022